Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt! Een week lang zetten hoveniers hun vakmanschap in om andere mensen te helpen. Verras bijvoorbeeld je buurvrouw die slecht ter been is met een hovenier die haar tuin komt verzorgen. Hovenier Helpt wanneer je een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is, je kunt een project aanmelden op www.hovenierhelpt.nl.

Hovenier G. Nultenboek steuntDeze Hovenier Helpt

De heer Nultenboek namens G. Nulenboek Tuinaanleg & Onderhoud. Het is prachtig om ons vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen.  Samen Nederland groener maken! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Door heel het land staan hoveniers klaar om te helpen. Ze zetten zich in voor meer tuinplezier en een groener Nederland. De week van ‘Hovenier Helpt’ is in de laatste week van september. Bekijk hier het profiel van Hovenier G. Nultenboek.

Heb je een project voor Hovenier Helpt?

Meld je project vóór 1 september aan op de website www.hovenierhelpt.nl. Deze moet binnen een dag uit te voeren zijn door een hovenier. Een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of jouw project bij de selectie zit. Hoe deze selectie in zijn werk gaat wordt toegelicht op de website.

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Samen maken we Nederland groener!

Hovenier Helpt - Groen doen is goed doen!


Hovenier Helpt – Helpt u mee?

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil verrichten, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen!  Wilt u deelnemen of een bijdrage leveren aan het initiatief? Neem gerust contact op tel. 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl.